Spain Brazil Russia France Germany China Korea Japan

Artificial Intelligence driven Marketing Communications

 
Feb 15, 2018 1:00 PM ET

Klein sel netwerk mark globale tendense, segmente, grootte en groei deur skatting tot 2023


iCrowd Newswire - Feb 15, 2018

Mark hoogtepunte:

Die stygende aanvraag vir kapasiteit en dekking op sellulêre netwerke is uitdagend en operateurs beïnvloed. Sellulêre operateurs is tans verskuif na heterogene netwerke as die mees belowende oplossing om aan gebruikers se eise voldoen deur die gebruik van ‘n mengsel van makro basis stasies en klein basis stasie. In onlangse tye, het verskeie sellulêre operateurs buite deployments van klein selle te verbeter diens in hoë-digte gebiede begin. Innemende klein selle in nuwe innoverende deployments sal veroorsaak dat die verskaffing van winste en voordele nie net om die binnenshuise areas, maar ook vir ander gebiede soos buitenshuise areas.

 

Klein sel oplossings meer gewild geword het onlangs as ‘n manier van dekking uit te brei en netwerk kapasiteit te verhoog. Hulle verskaf buigsaamheid en verhoogde QoS vermoëns op ‘n aantreklike koste. Implementering van ‘n klein sel infrastruktuur is ook ‘n omgewing-vriendelike soos dit verminder die aantal selfoontorings d.m.v ‘n skoner sein met minder krag verbruik.

 

Versoek ‘n monster verslag @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5360

 

Groot sleutel spelers:

 

Partikuliere analise:

Die globale Klein sel netwerke mark is deur Noord-Amerika gelei. Die mobiele netwerk operateurs is op soek na vinniger, beter, en koste-effektiewe oplossing te gradeer en te onderhou hul mobiele backhaul skakels te hou onderwyskundig met die deurlopende bandwydte groei en die prestasie met betrekking tot 4G koordlose dienste. Qualcomm telekommunikasie partnering met Taiwan se industriële tegnologie navorsing Instituut (ITRI) op 5G No-geaktiveerde klein sel tegnologie werk. Die samewerking word gesê dat die aflewering en globale kommersialisering van 5G NR klein sel produkte en infrastruktuur bespoedig deur Taiwanese OEMs en ODMs.

 

Die Europese klein sel netwerk is teen ‘n konstante tempo en verwagting in stand te hou die dieselfde tempo oor die verwagte tydperk 2017-2023. Onlangs, klein selle netwerk aandag van operateurs bekendstel. Vodafone, in die besonder, het belê in die tegnologie, met sy Nederlandse bedrywighede gebou het onlangs ‘n nuwe Verenigde kommunikasie produk vir sy onderneming kliënte gebruik klein selle uit NEC. Die mark in die Asië-stille oseaan is tans ‘n vinnige groei in inkomste as gevolg van verhoogde penetrasie van slimfone en die styging in data verkeer wat is bydra tot mark groei ervaar.

 

Sleutel bevindings:

 

Toegang verslag besonderhede @ https://www.marketresearchfuture.com/Reports/Small-Cell-networks-Market-5360

 

Beoogde gehoor:

 

Inhoudsopgawe

1 Uitvoerende opsomming

2 omvang van die verslag

2.1 mark definisie

2.2 bestek van die studie

2.2.1 navorsing doelstellings

2.2.2 aannames & amp; beperkings

2.3 markte struktuur

3 mark navorsing metodologie

3.1 navorsing proses

3.2 sekondêre navorsing

3.3 primêre navorsing

3.4 vooruitsigte Model

Vervolg…

 

Lys van tabelle

Tabel 1 globale klein sel netwerke mark: Deur die streek, 2017-2023

Tabel 2 Noord-Amerika klein sel netwerke mark: Deur die land, 2017-2023

Tabel 3 Europa klein sel netwerke mark: Deur die land, 2017-2023

Vervolg…

 

Lys van figure

Figuur 1 globale klein sel netwerke mark Segmentation

Figuur 2 voorspel metodologie

Figuur 3 vyf dwing ontleding van globale klein sel netwerke mark

Vervolg…

 

Oor marknavorsing toekoms:

By marknavorsing toekoms (MRFR), ons in staat stel ons kliënte te Ontrafel die kompleksiteit van verskillende bedrywe deur ons gaar navorsing verslag (Verbreking), Half-Cooked navorsing verslae (HCRR), rou navorsing verslae (3R), aanhoudend-voer navorsing (CFR) en mark Navorsing & amp; raadgewende dienste.

 

MRFR span het hoogste doelwit om die optimale kwaliteit marknavorsing en intelligensie dienste aan ons kliënte voorsien. Ons mark navorsing studies deur komponente, aansoek, logistiek en mark spelers vir globale, streeks, en land vlak marksegmente, aktiveer ons kliënte te sien meer, meer weet en doen meer, wat help om al hul mees belangrike vrae te beantwoord.

 

Kontak:

Mark navorsing toekoms

Kantoor No. 524/528, Amanora kamers

Magarpatta Road, Hadapsar

Pune – 411028

Maharashtra, Indië

+1 646 845 9312

E-pos: sales@marketresearchfuture.com

 

 

Original

Market Highlights:

Tags: , , , ,

See Campaign: https://www.marketresearchfuture.com/reports/small-cell-networks-market-5360
Contact Information:
sales@marketresearchfuture.com

Tags:
, Wire, Research Newswire, South America, North America, United States, United Kingdom, Europe, Spanish

image
iCrowdNewswire

Tags:    News